Quickmenu::Generador de menús desplegables

Els menús desplegables sempre han estat un element molt versàtil, elegant i dinàmic en la navegació d’un lloc, però la dificultat per crear-los et fa pensar dues vegades abans de implementar al teu web o blog . Quick menú és una aplicació en línia que et permet crear aquest tipus de menús de forma relativament ràpida, personalitzada i amb grans resultats.

El procés general és el següent:

 1. Selecciona el disseny.
 2. QuickMenu ofereix diverses opcions de disseny, selecciona el teu sobre la base de les necessitats d’espai i la quantitat d’opcions que necessites, hi ha diversos dissenys horitzontals i alguns verticals, fins i tot pots trobar el menú usat en Adobe.

  Un cop seleccionat dóna clic al botó “Customize Menu”.

 3. Personalitza el teu menú.
 4. La interfície per personalització aquesta força completa, et recomano la Fabra Salvador i observa com funciona. A grosso modo, les opcions d’estil (colors, vinyetes, espais, etc) les trobes del costat dret, opcions de configuració (html, script, etc) en els menús superiors i per canviar els links i el text en els menús només cal de donar doble clic a cada element.

  Et pot portar una estona conèixer l’aplicació, però per a necessitats bàsiques t’adonaràs que resulta molt intuïtiu.

 5. Exportació del codi.
 6. Quan has acabat el teu menú, vas al menú “file” i posteriorment a “save” per obtenir tot el codi necessari.

 7. Aplicació.
 8. Per posar-lo al teu bloc i web només cal posar cada part de codi al seu lloc. Els estils i scripts entre les etiquetes <head> i </ head> i el html del menú just on vulguis mostrar-ho. L’estructura mateixa del codi exportat ja porta aquest ordre i pots fer-lo servir com a guia.

Aquesta aplicació en línia és la versió gratuïta d’un programari d’escriptori amb més opcions i plantilles, tot i així és un recurs molt útil per a la creació d’un menú d’aquest tipus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s